ثبت درخواست تعمیرات ثبت درخواست تعمیرات تماس : 02166487400

اجزاء صفحه نمایش و تاچ ال سی دی گوشی موبایل و روش تعمیر آن ها

اجزاء صفحه نمایش و تاچ ال سی دی گوشی موبایل و روش تعمیر آن ها

با توجه به طیف عظیم سخت‌ افزار گوشی‌ های هوشمند در بازار امروز از فروشندگانی مانند سامسونگ، اچ‌تی‌سی، اپل، موتورولا، ال‌جی و …، دانستن آنچه در هر یک از این دستگاه‌ ها وجود دارد می‌ تواند بسیار گیج‌ کننده باشد. در داخل گوشی‌ های هوشمند، حداقل ۱۰ CPU مختلف، تعداد زیادی پردازنده گرافیکی، ترکیبی به ظاهر بی‌ پایان از سخت‌افزار نمایشگر و تنوع عظیمی از قطعات دیگر وجود دارد. این راهنما توسط مرکز تعمیرات موبایل برای این نوشته شده است تا به شما کمک کند که اجزاء صفحه نمایش و تاچ ال سی دی گوشی موبایل و روش تعمیر آن‌ ها را درک کنید.

تعمیرات موبایل

ال سی دی در گوشی هوشمند

دو نوع اصلی نمایشگر در گوشی‌ های هوشمند وجود دارد که اولین آن ال سی دی (LCD) است. LCD مخفف Liquid Crystal Display می‌ باشد. در این بخش، قسمت‌ های مختلف صفحه نمایش ال سی دی و کاری که این کریستال‌ ها انجام می‌ دهند را توضیح خواهیم داد.

چهار لایه اصلی در یک پنل ‌ال سی دی وجود دارد: لایه محافظ بیرونی، لایه (یا لایه‌های) پلاریزه‌کننده، لایه کریستال مایع و بک لایت.

لایه محافظ بیرونی

لایه محافظ بیرونی اساساً برای محافظت از سایر اجزا در برابر آسیب وجود دارد و معمولاً از پلاستیک شفاف یا شیشه ساخته می‌ شود.

لایه‌ های پلاریزه کننده

لایه‌ های پلاریزه‌ کننده به لایه کریستالی کمک می‌ کنند تا نور مناسب را به چشم شما برساند یا در حالت خاموش، تابش نور را قطع کند.

لایه کریستال مایع

مهم‌ ترین قسمت، لایه کریستال مایع است که رنگ‌ های عبور داده شده و در نهایت تصویر نمایش داده‌شده را تحت کنترل دارد. هنگامی که جریان الکتریکی از لایه کریستالی عبور می‌ کند، سلول‌ های کریستال مایع همراه با فیلترهای قرمز، آبی و سبز، مربوط به زیرپیکسل‌ های نمایشگر، «در هم پیچ و تاب می‌ خورند» تا نور پس‌زمینه با شدت‌ های مختلف عبور کند. ک

ریستال‌ ها نور پس‌ زمینه خنثی را به شدت رنگ‌های خاصی فیلتر می‌ کنند و با ترکیب کریستال‌ های همسایه با رنگ‌ های مختلف، طیف کاملی از میلیون‌ ها رنگ ایجاد می‌ شود. نکته : برای تعویض ال سی دی گوشی و یا تعویض گلس گوشی خود می توانید روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید.

چهار لایه اصلی در یک پنل ‌ال سی دی

لایه نور بک لایت

لایه نور بک لایت (Backlight) تقریباً همیشه نور پس‌زمینه LED است، و در حالی که انواع مختلفی از نورهای پس‌ زمینه LED وجود دارد، تقریباً همیشه نور سفید استفاده می‌ شود. اینجاست که دیودهای نازک و جامد ساطع‌ کننده نور سفید (LED) در پشت لایه کریستال مایع قرار می‌ گیرند تا نور پایه را برای اصلاح کریستال‌ ها فراهم کنند. نور بک لایت LED RGB نیز وجود دارد که امکان بازتولید بهتر رنگ را فراهم می‌ کند، اما گران‌ تر است و به ندرت در گوشی‌ های هوشمند استفاده می‌ شود.

ال سی دی‌ هایی که در گوشی‌ های هوشمند استفاده می‌ شوند همگی ماتریس فعال هستند که به نحوه خطاب کردن پیکسل ها اشاره دارد و همگی از فناوری TFT استفاده می‌ کنند. TFT اساساً به معنای ترانزیستور لایه نازک (Thin-Film Transistor) می‌ باشد و این اجزا هستند که به بازتولید رنگ دقیق‌تر، کنتراست و پاسخگویی کمک می‌ کنند. دو نوع TFT مختلف وجود دارد که می‌ توانید داشته باشید.

ال سی دی Twisted Nematic (TN)

Twisted Nematic اصطلاحی است که به ندرت توسط سازندگان گوشی‌ های هوشمند استفاده می‌ شود. در عوض ترجیح می‌ دهند نمایشگر خود را به سادگی “TFT LCD” بخوانند. این به روشی اشاره دارد که در آن سلول‌ های کریستالی در نمایشگر برای بازتولید رنگ‌ ها پیچانده می‌ شوند و به دلیل سهولت تولید، بیشتر در نمایشگرهای ارزان‌ تر گوشی‌ های هوشمند استفاده می‌ شود.

در مقایسه با نوع دیگر LCD، In-Plane Switching (IPS)، پنل‌ های TN LCD دارای زاویه دید، کنتراست و بازتولید رنگ محدودتری هستند، به همین دلیل معمولاً در دستگاه‌ های ارزان‌ تر استفاده می‌ شوند. با این حال، مانیتور کامپیوتر یا تلویزیون ال سی دی (قدیمی) شما به احتمال زیاد از یک پنل TN استفاده می‌ کند، بنابراین آن‌ ها همیشه بد نیستند، فقط فناوری بهتری وجود دارد.

بهترین نوع پنل LCD TN موجود، سوپر ال سی دی یا S-LCD ساخت سونی/سامسونگ است که در مقایسه با پنل‌های TN استاندارد، سطوح کنتراست و بازتولید رنگ بسیار بهتری دارد. این نوع نمایشگرها در HTC Desire به عنوان جایگزینی برای AMOLED زمانی که عرضه کم بود ظاهر شده و از آن زمان با نمایشگرهای Super LCD 2 جایگزین شدند. برای ثبت سفارش تعمیر گوشی سامسونگ خود بر روی لینک یا تصویر کلیک نمایید.
تعمیر گوشی سامسونگ

ال سی دی In-Plane Switching (IPS)

پنل‌ های ال سی دی IPS از روش سازمان‌ دهی‌شده‌ تری برای پیچاندن سلول‌ های کریستالی استفاده می‌ کنند، که امکان تصویری با کیفیت بهتر را فراهم می‌ نماید و بنابراین برای گوشی‌ های هوشمند سطح بالاتر ترجیح داده می‌ شود. مزیت اصلی آن نسبت به پنل‌ های TN، زاویه دید بهتر و بازتولید رنگ واقعی‌ تر است، زیرا نحوه عملکرد پانل، تغییر رنگ خارج از زاویه را کاهش می‌ دهد. پنل‌ های نسل جدید IPS نسبت کنتراست بسیار بهتری نسبت به پنل‌ های TN دارند که آن‌ ها را (در برخی موارد) با فناوری AMOLED قابل مقایسه می‌ کند.

بیشتر پنل‌ های IPS مورد استفاده در گوشی‌ های هوشمند از نظر فنی Super IPS (S-IPS) یا Advanced Super IPS (AS-IPS) و در برخی موارد فناوری اختصاصی هستند که جنبه‌ های مختلف پنل‌های IPS را بهبود می‌ بخشد. گاهی اوقات سازندگان گوشی‌ های هوشمند پنل‌ های خود را به عنوان “IPS LCD” یا “TFT IPS LCD” خطاب می‌ نمایند، اما در موارد دیگر از نام‌ های برند مانند موارد ذکر شده در زیر استفاده می‌کنند.

  • Retina

 اصطلاحی که برای پنل‌ های LCD IPS تولید شده توسط ال‌جیِ اپل با تراکم پیکسلی بالا استفاده می‌ شود، که از زمان آیفون ۴ و نسل سوم آی‌ پد به بعد استفاده شده است.

  • NOVA

اصطلاح بازاریابی ال‌ جی برای پنل‌ های IPS LCD آن‌ ها که روشنایی ۷۰۰ نیت تولید می‌ کنند (از بسیاری از نمایشگرهای دیگر روشن‌ تر است).

  • Super LCD 2

 نسل دوم پانل‌ های S-LCD ساخته شده توسط سونی که از فناوری TN به IPS تغییر می‌ کند. آن‌ ها دارای بازتولید رنگ فوق العاده، کنتراست، روشنایی و زوایای دید عالی به دلیل کاهش اندازه و فاصله لایه‌ های اجزا بوده و مسلما بهترین نمایشگرهای موجود هستند. اگر می خواهید سفارش تعمیر گوشی آیفون خود را ثبت نمایید؛ بر روی لینک کلیک کرده و پس از وارد شدن به صفحه تعمیرات گوشی های آیفون ، فرم مربوطه را پر کنید.

تعمیر گوشی آیفون : تعمیرات گوشی ایفون : تعمیر موبایل آیفون

مزایا و معایب پنل‌ های ال سی دی

با توجه به اینکه ال سی دی یکی از دو نوع اصلی نمایشگر است، خوب است بدانید که چه مزایا و معایبی در مورد این نوع پنل وجود دارد.

    مزایا:

  • تولید ارزان
  • پنل‌ های IPS دارای بازتولید رنگ دقیق هستند
  • احتمال کم رنگ شدن یا تغییر رنگ
  • می‌ تواند روشن و به وضوح در خارج از خانه قابل خواندن باشد

    معایب:

  • به دلیل نیاز به نور بک لایت، نسبت کنتراست بسیار زیاد و سطوح مشکی ثابت به سختی به دست می‌ آید
  • پنل‌ های TN زاویه دید بدی دارند
  • در برخی موارد آن‌ ها انرژی مصرف می‌ کنند و از نظر فیزیکی ضخیم هستند

AMOLED در گوشی هوشمند

در حالی که پنل‌ های ال سی دی از لایه‌ های مختلف ساخته شده‌ اند که همگی برای تولید یک تصویر هماهنگ عمل می‌ کنند، نمایشگرهای AMOLED بسیار ساده‌تر هستند. AMOLED مخفف Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode است، همانطور که از نامش برمی‌ آید، در واقع به جای نیاز به فیلترهای پلاریزه، کریستال‌ ها یا نور بک لایت، رنگ‌ ها را مستقیماً از دیودهای ارگانیک ساطع می‌ کند. به این ترتیب، مزایای زیادی نسبت به فناوری ال سی دی دارد.

نمایشگر AMOLED در گوشی هوشمند

نمایشگر AMOLED چگونه کار می‌ کند؟

روش کار صفحه نمایش AMOLED بسیار ساده است: یک لایه ترانزیستور پایینی وجود دارد که قدرت انتقال به لایه بالایی ارگانیک را کنترل می‌ کند. هنگامی که قدرت به دیودهای آلی اعمال می‌ شود، نوری از خود ساطع می‌ کنند که رنگ آن با ساختار مولکولی دیود مطابقت دارد. شدت نور را می‌ توان با قدرت ارسال شده توسط ترانزیستورها تغییر داد که به نوبه خود میلیون‌ ها رنگ را درست مانند پیچش کریستال‌ های مایع در ال سی دی‌ ها امکان‌پذیر می‌ کند.

از آنجایی که خود دیودها، نور ساطع می کنند، برای فیلتر کردن رنگ‌ ها به هیچ نوع نور بک لایتی نیاز ندارند. این امر نه تنها به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می‌ کند، بلکه صفحه نمایش را نیز به میزان قابل توجهی باریک می‌ سازد، که این یک امتیاز برای سازندگانی است که در حال تلاش برای ساخت باریک‌ ترین گوشی‌ ها در بازار هستند.

نکات منفی نمایشگرهای AMOLED

نمایشگرهای AMOLED دارای نکات منفی نیز هستند. از آنجایی که از زیرپیکسل‌ های قرمز، سبز و آبی معمولی برای ایجاد طیف کامل رنگ‌ ها استفاده می‌ شود، باید از ترکیبات آلی مختلف برای ارائه هر یک از سه رنگ استفاده گردد. خواص برای هر یک از این ترکیبات به طور قابل توجهی متفاوت است، و بنابراین بسیار دشوار خواهد بود که هر دیود با شدت نور یکسان و با طول موج صحیح ساطع کند.

این منجر به بروز تعدادی مشکل می‌ شود. اگر یک رنگ از دیود خیلی تند باشد، می‌ تواند صفحه نمایش را کمی کدر کند. معمولاً دیودهای آبی مقصر هستند، به همین دلیل است که صفحات وب سفید اغلب می‌ توانند تا حدودی آبی به نظر برسند. همچنین، در حالی که رنگ AMOLED ها به دلیل شدت دیود بسیار پرطراوت است، بازتولید رنگ به اندازه ال سی دی‌ های IPS  دقیق نیست، باز هم به دلیل مشکلات دریافت همه رنگ‌ ها در یک زمینه یکنواخت.

مشکل نهایی طول عمر انواع دیودهای مختلف است: از آنجایی که هر رنگ یک ترکیب آلی متفاوت می‌ باشد، آن‌ها فقط برای مدت کوتاهی نور ساطع می‌ کنند و این مدت برای رنگ‌ های مختلف، متفاوت است. در نمایشگرهای اولیه AMOLED مشخص بود که دیودهای آبی تقریباً دو برابر دیودهای سبز سریع‌ تر از بین می‌ روند، با این حال در نمایشگرهای اخیر، این فناوری تکامل یافته است تا این مشکل را کمتر کند. امیدواریم با پیشرفت فناوری، مسائل مربوط به دقت رنگ نیز بهبود یابد.

نکات منفی نمایشگرهای AMOLED

مانند پانل‌های LCD تعدادی برند مرتبط با اجرای فناوری توسط شرکت‌های خاص وجود دارد:

  • Super AMOLED

 نسل اول پنل ساخته شده توسط سامسونگ که دیجیتایزر صفحه لمسی را در نمایشگر ادغام می‌ کند و در عین حال خوانایی بهتری در فضای باز ارائه می‌ دهد.

  • Super AMOLED Plus

 نسل جدیدتر AMOLED های سامسونگ که ماتریس PenTile قدیمی را با ماتریس RGB تعویض می‌ کند تا بازتولید رنگ بهتری داشته باشد.

  • HD Super AMOLED

 باز هم “Super” نشان دهنده یک پنل سامسونگ با یک دیجیتایزر یکپارچه است و فقدان “Plus” به این معنی می‌باشد که ماتریس PenTile دارد. HD به این معنی است که وضوح HD با تراکم پیکسل خوب دارد

  • ClearBlack AMOLED

 این یک پنل AMOLED مورد استفاده نوکیا است که از “ClearBlack” پوشیده شده با پولارایزر ضد تابش نور استفاده می‌ کند که خوانایی در فضای باز را راحت‌ تر می‌ سازد.

مزایا و معایب پنل‌ های AMOLED

به عنوان یکی دیگر از دو نوع اصلی نمایشگر، خوب است بدانید که مزایا و معایبی در مورد این نوع پنل وجود دارد.

  مزایا:

  • بسیار نازک و (گاهی) انعطاف‌پذیر
  • رنگ‌ های زنده و کنتراست بالا به دلیل دیودهای ارگانیک
  • زوایای دید عالی
  • مصرف برق کم در برخی شرایط

    معایب:

  • بازتولید رنگ نادرست و ته رنگ ملایم
  • عمر کوتاه‌ تر از ال سی دی‌ ها
  • اغلب از ماتریس‌ های زیرپیکسلی PenTile استفاده می‌ کنند

تاچ در گوشی‌ های هوشمند

بخش نهایی کل ماژول نمایشگر در یک گوشی هوشمند، صفحه نمایش لمسی یا تاچ است که به عنوان لایه دیجیتایزر لمسی نیز شناخته می‌ شود. خوشبختانه امروزه تقریباً همه گوشی‌ های هوشمند (به جز گوشی‌ های خیلی ارزان و وحشتناک) از حسگرهای لمسی خازنی به جای حسگرهای لمسی مقاومتی استفاده می‌ کنند که در دستگاه‌ های قدیمی‌ تر استفاده می‌ شود.

لایه دیجیتایزر حسگر خازنی اغلب از فناوری لمس خازنی پیش بینی شده (PCT) استفاده می‌ کند که مواد مورد استفاده در تشخیص را به عنوان یک شبکه در لایه حک می‌ کند. این شبکه زمانی که ولتاژ اعمال می‌ شود، میدان الکترواستاتیکی ایجاد نموده، و زمانی که انگشت انسان (که رسانای الکتریکی است) ناحیه تحت پوشش این شبکه را لمس می‌ کند، میدان الکترواستاتیک دستخوش تغییر می‌ شود. سپس یک کنترلر موقعیت انگشت را بر اساس حسگرها و سایر اجزا تعیین می‌ کند.

چرا تاچ گوشی تنها با انگشت فعال می‌ شود؟

از آنجایی که فقط مواد رسانا می‌ توانند میدان الکترواستاتیک را تغییر دهند، به همین دلیل است که چیزهایی مانند پوست انسان روی صفحه‌ های لمسی خازنی کار می‌ کنند اما پارچه و پلاستیک این عملکرد را ندارند. با این حال، بسته به قدرت میدان و سنسورها و اینکه میدان کمی سه بعدی است، گاهی اوقات می‌ توان صفحه نمایش تاچ را بدون دست زدن به شیشه یا از طریق پارچه‌ های نازکی مانند دستکش فعال کرد.

جزء اصلی که میدان الکترواستاتیک (معمولاً اکسید قلع ایندیم) را ارائه می‌ دهد، شفاف است، به همین دلیل در اکثر صفحه نمایش‌ های لمسی امکان مشاهده شبکه الکترود خازنی در لایه دیجیتایزر وجود ندارد. اگرچه، گاهی اوقات می‌ توانید نقاط کوچکی را در سراسر صفحه نمایش هنگامی که آن را در یک زاویه خاص در زیر نور مستقیم قرار می‌ دهید مشاهده کنید: این‌ ها خازن‌های کوچکی هستند که در تقاطع‌ های شبکه قرار دارند و ظرفیت متقابل را امکان‌پذیر می‌ کنند، که به نوبه خود باعث ایجاد لمس چندگانه می‌ شود.

تاچ در گوشی‌ های هوشمند

محل قرارگیری لایه دیجیتایزر کجاست؟

در نمایشگرهای ال سی دی، لایه دیجیتالیزر لمسی در بالای لایه کریستال مایع و در زیر لایه محافظ شیشه نهایی قرار می‌ گیرد که به شما امکان می‌ دهد به ندرت برخی از اجزا را همانطور که در بالا ذکر شد مشاهده کنید.

در برخی از نمایشگرهای AMOLED، به ویژه Super AMOLED های سامسونگ، دیجیتایزر در واقع در همان لایه دیودهای ساطع‌ کننده نور ارگانیک ادغام می‌ شود، و اساساً آن را نامرئی می‌ کند در حالی که فضای کمتری مصرف می‌ نماید (یکی از مزایای فناوری AMOLED).

اغلب شیشه‌ های محافظ (مانند گوریلا گلس)، دیجیتایزر و خود نمایشگر همگی در یک پانل محکم به هم متصل می‌ شوند تا ضمن صرفه جویی در فضا، احتمال تابش نور و انعکاس را کاهش دهند. به همین دلیل، اگر مثلاً شیشه شکسته باشد یا دیجیتایزر از کار بیفتد، تقریباً غیرممکن است که فقط یکی از قطعات را جایگزین کنید. درعوض، برای جایگزینی کل واحد نمایشگر-دیجیتایزر شیشه‌ای باید پول بیشتری خرج نمایید، و اغلب آن‌ها ارزان نیستند.

مشکلات رایج در ال سی دی گوشی‌ هوشمند

ال سی دی مهم ترین بخش گوشی هوشمند است. این رایج‌ ترین نوع نمایشگر در تلفن‌های همراه می‌ باشد زیرا کیفیت تصویر خوب و مصرف انرژی پایینی دارد. به عبارت ساده، بخشی از صفحه نمایش است که تصویر، متن و همه چیزهای دیگر را نمایش می‌دهد.

در صورت بروز مشکل باید نحوه تعمیر گوشی ال سی دی را بلد باشید. ال سی دی گوشی ممکن است دچار مشکلات مختلفی شود، اما به طور کلی بروز مشکل به این معنی است که نمایشگر گوشی شما مشکل دارد. چنین مشکلاتی ممکن است ناشی از سقوط، آسیب توسط مایعات، ترک یا حتی قرار دادن اجسام سنگین روی تلفن باشد.

برخی از مشکلات ال سی دی گوشی همراه که ممکن است با آن‌ها روبرو شوید عبارتند از:

فقط نیمی از صفحه نمایش نشان داده می‌ شود

 در این مورد، متوجه خواهید شد که فقط نیمی از صفحه نمایش شما دارای صفحه نمایش واضح است. نیمه دیگر می‌ تواند یک صفحه نمایش خالی، سفید یا سیاه باشد.

فقط نیمی از نمایشگر کار می‌ کند

به این معنی است که حتی اگر کل صفحه نمایش تلفن اندرویدی شما قابل مشاهده باشد، برخی از قسمت‌ های صفحه ممکن است به لمس پاسخگو نباشند.

صفحه نمایش لمسی کار نمی‌ کند

 صفحه نمایش خوب به نظر می‌ رسد، اما هیچ بخشی از آن به لمس شما پاسخ نمی‌ دهد.

صفحه نمایش شکسته یا ترک خورده

 در اینجا، می‌ توانید به وضوح ببینید که صفحه نمایش شکسته است.

مشکلات رایج در ال سی دی گوشی‌ هوشمند - صفحه نمایش شکسته

صفحه خالی یا سیاه

 این معمولاً از سقوط یا آسیب آب ناشی می‌ شود. نور بک لایت را می‌ بینید که به شما نشان می‌ دهد گوشی روشن است، اما کل صفحه خالی یا سیاه می‌ ماند.

نمایشگر چشمک زن

 صفحه نمایش دارای خطوط عمودی یا افقی است.

نقطه سیاه روی صفحه

ممکن است مانند یک نقطه جوهر روی صفحه نمایش شما ظاهر شود.

این موارد ممکن است یک بار اتفاق بیفتند، اما قبل از اینکه برای همیشه گوشیتان خراب شود، بهتر است آن‌ را اصلاح کنید. به محض اینکه متوجه اولین علائم هر یک از این موارد شدید، سعی کنید آن را برطرف نمایید.

نحوه تعمیر صفحه نمایش ال سی دی گوشی در خانه

تنها در سال ۲۰۱۷، حدود ۵ میلیون مالک گوشی هوشمند در ایالات متحده صفحه نمایش تلفن خود را شکستند. این نشان می‌ دهد که چقدر احتمال دارد که شما نیز صفحه گوشی خود را بشکنید. حتی زمانی که مردم مراقب باشند، ممکن است حادثه رخ دهد.

برای تعمیر صفحه نمایش گوشی باید آن را با استفاده از این مراحل جدا کنید:

  • مرحله اول

پوشش باتری و همچنین باتری و تمام کارت‌ها را از دستگاه جدا کنید. پس از اتمام، اکنون می‌ توانید پیچ‌​​ های پشت دستگاه را باز نموده و همچنین پیچ‌ های اطراف ال سی دی را بردارید.

  • مرحله دوم

با استفاده از یک ابزار تیز، محفظه را از روی دستگاه خود بردارید. چوب را بین دو تکه محفظه قرار دهید. آن را در اطراف محیط محفظه حرکت دهید تا دو قطعه از هم جدا شوند.

به برداشتن قطعات محفظه ادامه دهید تا زمانی که فقط ال سی دی و برد کنترل باقی بماند.

  • مرحله سوم

اکثر دستگاه‌ ها کابلی دارند که از ال سی دی به برد کنترل می‌ رود. کابل را با بلند کردن کانکتور جدا کنید. همچنین باید همین کار را روی کابلی که از شیشه تا برد کنترل کشیده شده است انجام دهید.

  • مرحله چهارم

برای جدا کردن ال سی دی از محفظه خود، از یک میله استفاده کنید. برخی از دستگاه‌ ها ممکن است از شما بخواهند که ابتدا شیشه را بردارید. اگر چنین است، باید از گان حرارتی برای حدود نیم دقیقه روی شیشه استفاده کنید تا چسب به اندازه کافی شل شود.

مهم است که به یاد داشته باشید که برخی از دستگاه‌ ها مانند آیفون، شیشه و ال سی دی را با هم ترکیب می‌ کنند. به همین دلیل مهم است که به ال سی دی جایگزین خود نگاه کنید و ببینید که آیا شیشه را نیز همراه خود دارد یا خیر. اگر آن‌ها متصل هستند، دیگر نیازی به جدا کردنشان نیست.

  • مرحله پنجم

ال سی دی جایگزین را در محفظه ال سی دی ترک خورده قرار دهید. پس از اتمام کار، اکنون می‌ توانید دستگاه را دوباره سرهم کنید.

نحوه تعمیر صفحه نمایش ال سی دی گوشی در خانه

برای تعمیر گوشی هوشمند هزینه پرداخت کنید

همیشه این گزینه وجود دارد که گوشی خود را به یک تعمیرکار متخصص بسپارید. نکته جالب این است که فقط یک جستجوی کوتاه در گوگل برای یافتن تعمیرکارهای نزدیک به منطقه شما، کافی خواهد بود.

قبل از اینکه تلفن خود را به یک متخصص بسپارید، همیشه مهم است که نظرات مشتریان را بررسی کنید. همه تعمیرگاه‌ ها یکسان نیستند. اما اگر تکنسین ماهری پیدا کردید، خیالتان راحت خواهد بود زیرا می‌ تواند صفحه نمایش شما را سریع تعمیر کند.

گوشی شکسته را بفروشید و با پول آن یک گوشی جدید بخرید

در برخی شرایط، گوشی شما در کنار صفحه نمایش ال سی دی خود آسیب‌ های جبران ناپذیری را متحمل می‌ شود. در چنین شرایطی که گوشی عملا کاربردی ندارد و با تعمیر نیز مانند روز اول نخواهد شد، می‌ توانید فروختن آن را در نظر بگیرید.

برخی از افراد گوشی‌ های خراب را می‌ خرند زیرا می‌ خواهند قطعات دیگر را برای تعمیر گوشی خود استفاده کنند. این کار پول زیادی برای شما به همراه نخواهد داشت، اما حداقل می‌ توانید برای زمانی که نیاز به خرید گوشی جدید دارید مقداری پول پس‌انداز کنید.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی اجزای ال سی دی گوشی هوشمند و نحوه تعمیر آن پرداختیم. امیدواریم این راهنما برایتان مفید واقع شده باشد. در پایان باید بگوییم که مرکز تعمیرات قادر است تعمیر گوشی شیائومی ، سونی ، ال جی ، بلک بری ، تعمیر گوشی هواوی ، تعمیر اسپیکر و میکروفون گوشی ، تعمیرات هارد گوشی ، رفع مشکلات داغ شدن و هنگ کردن گوشی و تعمیر گوشی آب خورده را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهد.

4/5 - (6 امتیاز)

1 دیدگاه

  1. سمیرا معینی گفت:

    هزینه تعمیر کریستال گوشی سامسونگ 6پلاس چقدره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی دارید بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم.
👋 سلام، چطور میتونم کمکتون کنم ؟