چگونه گوشی هنگ کرده را خاموش کنیم ?هنگ کردن گوشی عملکرد آن را مختل میکند. زمانیکه تلفن همراه شما هنگ میکند، برقراری تماس، خواندن پیامها، یا انجام برخی کارها عملا امکان پذیر نیست و باید کمی صبر کنید تا مشکل برطرف شود. برخی از افراد به محض هنگ کردن گوشی، بلافاصله آن را خاموش میکنند. اما خاموش کردن تلفن همراه راه حل اصلی نیست و همیشه نتیجه نمیدهد. برعکس، ممکن است به دستگاه آسیب بزند.
ما در مقاله ” چگونه گوشی هنگ کرده خود را دوباره به کار بیندازیم؟” روشهای موثر برطرف کردن این مشکل را توضیح میدهیم. در ادامه با تعمیرات موبایل همراه باشید.
زمانیکه گوشی هنگ میکند، اجرای برنامه یا دستورالعملها به کندی انجام میشود. کند شدن عملکرد تلفن همراه میتواند به شکلهای مختلفی اتفاق بیفتد. به عنوان مثال، در زمان گرفتن یک شماره تماس، ممکن است صدای بوق آزاد شنیده شود، اما صفحه گوشی برقراری تماس را نشان ندهد. در این قسمت، مهمترین دلایل هنگ کردن گوشی را بیان میکنیم.
مقالات مرتبط:
بارگذاری بیش از حد برنامههای گوشی اصلیترین دلیل هنگ کردن آن است. حافظه RAM در گوشی موبایل محل نگهداری اطلاعات پردازنده است. عکس، فیلم، حافظه پنهان سیستم و… موجب پر شدن ظرفیت حافظه RAM و کند شدن موبایل شما میشود. خوشبختانه برطرف کردن این مشکل بسیار راحت است. چنانچه گوشی شما هنگ کرده است، فقط کافی است روشهای زیر را اجرا کنید.
خاموش و روشن کردن دستگاه مانند یک شوک عمل کرده و باعث میشود گوشی هنگ کرده شما مجددا به کار بیفتد. بهتر است باتری را از دستگاه بیرون آورده و بعد از چند ثانیه مجددا داخل گوشی قرار دهید.
سپس تلفن همراه خود را روشن کنید. بیشتر گوشیهای امروزی از نوع باتری داخلی هستند و بیرون آوردن باتری راحت نیست. در این مدل گوشیها با فشار دادن دکمه پاور (POWER) برای مدت طولانی، دستگاه خاموش میشود. برای روشن کردن گوشی عجله نکنید. اجازه بدهید دادهها به صورت کامل بارگیری شوند و گوشی کمی خنک شود. سپس آن را روشن کنید.
در بیشتر موارد، با نگه داشتن دکمه خاموش روشن کردن گوشی (Power)، میتوانید دستگاه را ریست کنید. در گوشیهای آیفون، نگه داشتن همزمان دکمه Home و Power باعث ریست شدن دستگاه میشود. در گوشی ها یا تبلتهای جدید سامسونگ مثل A7، A8، Note 5، S6 و…سه دکمه کاهش صدا، دکمه پاور و دکمه وسط پایین گوشی (Volume Down + Home + Power) را همزمان باهم فشار دهید تا صفحه دانلود مود (Download Mode) ظاهر شود. اکنون مجددا دکمه کاهش صدا (Volume Down) را نگه دارید تا گوشی ریست شود. از این روش میتوانید در گوشیهایی که باتری جدا شدنی دارند نیز استفاده کنید. در اینصورت دیگر نیاز به خارج کردن باتری نمیباشد.
بسیاری از برنامهها در پس زمینه گوشی شما فعال و در حال اجرا هستند. با متوقف کردن موقت آنها، حافظه RAM فضای بیشتری در اختیار خواهد داشت و عملکرد گوشی بهتر خواهد شد. برای توقف اجباری(Force stop ) برنامههای غیر ضروری در گوشیهای اندرویدی مراحل زیر را دنبال کنید:
1-به قسمت تنظیمات گوشی بروید
2-گزینه apps یا apps & notifications را انتخاب کنید
3-در فهرست ظاهر شده، برنامه مورد نظر خود را انتخاب کنید
4-گزینه Force stop را انتخاب کنید
5-در پنجره باز شده بر روی دکمه ok کلیک کنید.
در نسخههای قدیمیتر اندروید، برای توقف اجباری برنامهها باید از گزینه پاک کردن حافظه پنهان استفاده کنید.
1- گزینه apps یا apps & notifications از قسمت تنظیمات را انتخاب کنید
2- برنامه مورد نظر را در صفحه جدید پیدا و انتخاب کنید
در پنجره باز شده روی گزینه ok ضربه بزنید.
پر شدن حافظه داخلی گوشی باعث کاهش سرعت عملکرد دستگاه میشود. بنابراین، بهتر است تا جایی که امکان دارد، فایل یا اپلیکیشنهای نصب شده خود را از حافظه داخلی به حافظه خارجی SD card انتقال دهید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
تنظیمات > برنامهها > اطلاعات برنامهها > به SD card بروید.
بدافزارها یکی از دلایل مختل شدن عملکرد گوشی و پایین آمدن سرعت آن میباشند. آنها همچنین میتوانند به حریم خصوصی شما آسیب برسانند. دانلود برنامهها از سایتهای ناشناس یا نامعتبر میتواند تلفن هوشمند شما را در معرض حملات ویروسی و هک شدن قرار دهد. با نصب یک آنتی ویروس مطمئن میتوانید مشکل ویروسی شدن گوشی خود را برطرف نمایید.
چند نمونه از بهترین آنتی ویروسها برای راه اندازی مجدد گوشی هنگ کرده:
kaspersky Mobile Antivirus
Avast Mobile Security
AVL
Avira Antivirus Security
Sophos Free Antivirus and Security
McAfee Security
بهترین آنتی ویروسها را میتوانید از اپ استور یا فروشگاه Play Store دانلود و نصب کنید.
زمانیکه تلفن همراه شما به اینترنت متصل است، اعلان و نوتیفیکیشنهای بسیاری در نوار اعلان ظاهر میشوند که برای حافظه رم تلفن خوب نیستند. برای غیرفعال کردن اعلان یک برنامه مشخص، ابتدا انگشت خود را بر روی روی نوتیفیکیشن برنامه مورد نظر نگه دارید تا دو علامت تنظیمات و اطلاعات برنامه ظاهر شوند. اطلاعات برنامه را انتخاب کنید. اکنون مستقیما به صفحه غیرفعال کردن نوتیفیکیشن برنامه هدایت شدهاید. گزینه block all را انتخاب کنید. اکنون دیگر هیچ اعلانی از آن برنامه دریافت نخواهید کرد.
شاید شما هم بر روی گوشی خود برنامههایی نصب کرده باشید که سالی یکبار هم به سراغشان نمیروید. این برنامهها فضای زیادی از حافظه داخلی گوشی را اشغال کردهاند. حذف آنها تاثیر قابل توجهی در بهبود عملکرد دستگاه خواهد داشت. علاوه بر این، از هنگ کردن گوشی موبایل جلوگیری میکند.
قدیمی شدن نسخه سیستم عامل گوشی میتواند باعث بوجود آمدن مشکلاتی از جمله هنگ کردن دستگاه شود. شرکتهای سازنده تلفن همراه هر چند وقت ورژن سیستم عاملهای خود را به روز رسانی میکنند. بهتر است شما نیز تلفن هوشمند خود را با پیشرفت تکنولوژی بروز نگه دارید.
نصب برخی از برنامهها نه تنها از هنگ کردن گوشی جلوگیری میکند، بلکه با مدیریت فایلها موجب بهبود سرعت و عملکرد دستگاه نیز میشود.
برنامه DU Speed Booster (اندروید): با نصب این برنامه سرعت گوشی به میزان 60 درصد بالاتر رفته و عملکرد گوشی تقویت میشود.
برنامه System Monitor (آیفون): این برنامه دادههای مربوط به عملکرد گوشی آیفون از قبیل حافظه، برنامههای شوک و برنامههایی که سرعت گوشی را کند میکنند را رصد میکند.
برنامه Files Go: این برنامه زیر نظر گوگل است. با نصب آن برنامههای بسیاری از فایلهای تکراری و ناخواسته تلفن همراه شما پاک شده و فضلی بیشتری در اختیار حافظه رم قرار داده میشود.
برنامه Clean Master: این برنامه نیز همانند Files Go قابلیت حذف فایلها و برنامههای بدرد نخور از حافظه پنهان گوشی را دارد.
همه ما در گالری گوشی خود تصاویر یا فیلمهایی داریم که دیگر نیازی به آنها نیست. این رسانهها فضای زیادی از حافظه دستگاه اشغال میکنند و موجب هنگ کردن گوشی میشوند. به گالری خود بروید و فیلم و عکسهایی که دیگر نیاز ندارید را حذف کنید.
غیرفعال کردن انیمیشن گوشی یکی از راهحل های به کار انداختن گوشی هنگ کرده است. البته حذف انیمیشن گوشی، وضوح و کیفیت صفحه نمایش دستگاه را پایین میآورد. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
Android >> Settings >> About phone >> Build number >> Touch 7 >> Developer options >> DRAWING >> Animations >> Animation off
منظور از reset factory، بازنشانی دادههای کارخانه است. با انجام این روش، کلیه دادههای داخلی دستگاه پاک میشود و گوشی به تنظیمات اولیه خود برمیگردد. بهتر است ابتدا روشهای بیان شده در قسمتهای بالا را امتحان کنید. در صورت جواب نگرفتن به سراغ گزینه آخر که همان ریست فکتوری است بروید.
کلام آخر
در این مطلب برای شما عزیزان توضیح دادیم که چگونه گوشی هنگ کرده خود را دوباره به کار بیندازید. روشهای ارائه شده در این محتوا بسیار ساده اما موثر هستند. امیدواریم با مطالعه آنها بتوانید مشکل هنگ کردن تلفن همراه خود را به بهترین شکل ممکن برطرف نمایید.
پاسخ به سوالات متداول
1-دلایل هنگ کردن گوشی موبایل چیست؟
پر شدن حافظه داخلی گوشی، ضعیف بودن اینترنت، استفاده همزمان از چند برنامه، آپدیت نبودن دستگاه، استفاده از برنامههای ردیابی، دانلود بدافزارها و هک شدن گوشی
2-چگونه میتوان گوشی هنگ شده را دوباره به کار انداخت؟
فایل و برنامههای بدرد نخور را از گوشی پاک کرد. آنتی ویروس خوب نصب کرد. گوشی را روشن خاموش کنید. دستگاه را ریست کنید. از دستور توقف اجباری استفاده کنید. در نهایت، گوشی خود را reset factory کنید.
3-نحوه ریست کردن در گوشی ها یا تبلتهای جدید سامسونگ چگونه است؟
سه دکمه (Volume Down + Home + Power) را همزمان با هم نگه دارید تا صفحه (Download Mode) باز شود. دوباره دکمه (Volume Down) را فشار دهید تا گوشی ریست شود.
4-نحوه فعال کردن توقف اجباری (Force stop) چگونه است؟
گزینه apps یا apps & notifications از قسمت تنظیمات را انتخاب کنید. سپس در فهرست ظاهر شده، برنامه مورد نظر و گزینه Force stop را انتخاب کنید. در انتها دکمه ok را کلیک کنید.
5-چگونه میتوان اطلاعات موجود در حافظه داخلی گوشی را به حافظه کارت SD منتقل کرد؟
از قسمت تنظیمات، گزینه APPS را انتخاب کنید. سپس اطلاعات برنامهها را انتخاب کرده و به SD card بروید.
از دیگر خدمات موبایل کارا ( مرکز تعمیرات موبایل ) می توان به تعمیر گوشی سامسونگ، تعمیر گوشی آیفون ، تعویض باتری گوشی اشاره کرد.
12 دیدگاه
سلام گوشی من هنگ کرده و خاموش روشنش کردم ولی زمانی که روشنش کردم صفحه اش روشن به حالت اصلی برنگشت چی کار کنم و اینکه گوشیم گلکسی a12
سلام مشکل cpu در گوشی a12 رایج میباشد cpu دستگاه شما باید ریبال شود.