ثبت درخواست تعمیرات ثبت درخواست تعمیرات تماس : 02166487400

روش هایی برای حل مشکل هنگ کردن گوشی های اندرویدی و iOS

حل مشکل هنگ کردن گوشی های اندرویدی

در این مقاله از مرکز تعمیرات موبایل به موضوع مهم روش هایی برای حل مشکل هنگ کردن گوشی های اندرویدی و iOS می پردازیم. پس با ما همراه باشید. امروزه بیشتر افراد در سنین و موقعیت های اجتماعی مختلف از گوشی موبایل هوشمند استفاده می کنند. آن ها برای گذراندن اوقات فراغت خود، برقرار کردن ارتباط با خانواده، دوستان و آشنایان، استفاده از ابزارها و نرم افزارهای مرتبط با شغل خود و حتی انجام کارهای بانکی از موبایل استفاده می کنند. به همین دلیل است که وابستگی آن ها به موبایل خود بسیار زیاد است به طوری که برخی حتی به استفاده از موبایل اعتیاد دارند و بدون وجود آن کلافه هستند.

یکی از رایج ترین مشکلاتی که کاربران گوشی های آیفون یا گوشی های اندرویدی با آن مواجه می شوند هنگ کردن است. هنگ کردن می تواند به صورت کند شدن بیش از حد عملکرد گوشی یا متوقف شدن کامل آن باشد. هنگ کردن گوشی هیچ ارتباطی با مدل یا برند گوشی ندارد یعنی گوشی های هوشمند گران قیمت نیز ممکن است دچار این مشکل بشوند. آمار موتور های جستجوی گوگل نشان می دهد که روزانه افراد زیادی به دنبال راه حل هایی برای رفع هنگ گوشی سامسونگ یا آیفون خود هستند و این مشکل موجب سردرگمی آن ها شده است.

دلایل مختلفی وجود دارند که می توانند باعث هنگ کردن گوشی های اندرویدی و آیفون بشوند. نصب کردن اپلیکیشن های متعدد، پر شدن حافظه گوشی، پر شدن حافظه رم، باز کردن اپلیکیشن های سنگین و استفاده از بدافزارها و اپلیکیشن های ویروسی همگی از علل هنگ کردن انواع گوشی های موبایل هستند. به هر حال راه حل هایی وجود دارند که شما با استفاه از آن ها می توانید مشکل هنگ کردن گوشی خود را برطرف کنید و یا از هنگ کردن گوشی جلوگیری کنید. در ادامه به بررسی این راه حل های موجود می پردازیم.

تعمیرات موبایل

راه حل هایی برای رفع مشکل هنگ کردن گوشی

تمام این راه حل ها بسیار کاربردی و تأثیر گذار هستند و می توانند به طور کامل گوشی شما را از حالت هنگ بیرون بیاورند.

  1. گوشی های پایین رده نخرید

بسیاری از افراد از خریدن گوشی های پایین رده و ارزان قیمت استقبال می کنند در حالی که اگر کمی بیشتر هزینه کنند می توانند یک گوشی بهتر و قدرتمندتر خریداری کنند. درست است که گوشی های پرچمدار یا رده بالا نیز ممکن است هنگ کنند اما به علت این که نرم افزار گوشی های ارزان قیمت و پایین رده نسبت به گوشی های دیگر ضعیف تر و آسیب پذیرتر است و این گوشی ها دارای حافظه ذخیره سازی اندک هستند، با خریدن گوشی های بهتر می توانید خود را از دردسر هنگ کردن گوشی نجات دهید. اگر توانایی خریدن گوشی های رده بالا را ندارید حداقل می توانید هنگام خریدن گوشی تحقیقات لازم را انجام دهید و گوشی ای که نسبت به هم رده های خود برتری دارد را انتخاب کنید.

هنگ کردن گوشی

  1. اجازه ندهید حافظه گوشی پر شود

یکی از اصلی ترین عواملی که باعث کند شدن عملکرد گوشی و هنگ کردن آن می شود پر شدن حافظه داخلی است. ذخیره کردن حجم زیادی از اطلاعات باعث فشار آمدن به دستگاه و هنگ کردن آن می شود.

معمولاً بسیاری از افراد یک حافظه جانبی نیز به دستگاه اضافه می کنند و گمان می کنند که پر شدن حافظه جانبی روی عملکرد گوشی تأثیری ندارد درحالی که این مسئله کاملاً نادرست است زیرا زمانی که شما از حافظه جانبی استفاده می کنید با خیالی آسوده بر حجم محتویات ذخیره شده در گوشی می افزایید و همین موجب هنگ کردن گوشی شما می شود. هم در گوشی های اندرویدی و هم در آیفون ها باید حداقل 40 درصد از فضای ذخیره سازی خالی نگه داشته شود تا گوشی قدرت پردازش بیشتری داشته باشد.

گاهی اوقات فیلم و عکس زیادی از سایت های اینترنتی و شبکه های مجازی دانلود نمی کنید اما در عین حال عکس ها و فیلم هایی را که با دوربین گوشی خود می گیرید در داخل آن نگه می دارید و به کامپیوتر یا هارد اکسترنال انتقال نمی دهید. همین مسئله باعث می شود که حافظه داخلی به ندرت پر شود و سرعت عمل گوشی پایین بیاید. بهتر است به صورت ماهانه یا هر چند ماه یک بار تمامی فیلم ها و عکس های شخصی یا دانلود شده را به کامپیوتر انتقال دهید تا قدرت پردازش گوشی بالاتر برود و هنگ نکند.

اگر گوشی شما دچار مشکلاتی از قبیل هنگ کردن مداوم و یا دیگر مشکلات نرم افزاری شده است؛ نگران نباشید زیرا ما به کمک تیم حرفه ای تعمیرکاران خود قادریم انواع برندهای تلفن همراه را تعمیر نماییم. تعمیر گوشی سامسونگ گلکسی و دیگر مدل ها ، تعمیر گوشی آیفون 13 و 12 و … ، تعمیر گوشی شیائومی ردمی نوت و پوکو ، تعمیر موبایل ال جی ، نوکیا ، سونی و نیز تعمیر گوشی هواوی همگی در حوزه تخصص و مهارت های ما هستند.

  1. مراقب پر شدن حافظه RAM باشید

رام گوشی مسئول پردازش اطلاعات است و به همین دلیل نقش بسیار مهمی در تعیین سرعت عمل گوشی دارد. هر چه میزان رام دستگاه بالاتر باشد توانایی گوشی برای انجام دادن تسک های مختلف به صورت همزمان و بدون هنگ کردن بیشتر است. اگر رام دستگاه شما 2 یا 4 گیگ است یعنی باید مراقب باشید که تعداد برنامه های باز موجود در پس زمینه گوشی زیاد نباشد تا گوشی هنگ کند. همچنین نباید تعداد زیادی از تسک ها را با هم انجام دهید زیرا گوشی توانایی پردازش و تحلیل همه آن ها را نخواهد داشت. استفاده کمتر از ویجت ها و جلوه های بصری در گوشی های اندرویدی نیز موجب می شود حافظه رام شما کمتر درگیر باشد. اگر گوشی شما هنگ می کند سعی کنید از ویجت های کمتری استفاده کنید و از تصاویر پس زمینه متحرک که برای اجرا به پردازنده فشار وارد می کنند استفاده نکنید. در نظر داشتن همین مسائل می تواند تا حدود زیادی گوشی شما را از هنگ کردن مصون نگه دارد. البته زمانی که گوشی خود را به دیواس های مختلف همانند دوربین مداربسته اتصال می دهید این مشکل پر شدن حافظه ممکن است افزایش داشته باشد.

  1. گوشی را خاموش و روشن کنید

این راه حل یکی از ساده ترین روش ها برای متوقف کردن بسیاری از مشکلات به وجود آمده در گوشی های اندرویدی و آیفون ها است که می تواند برای رفع حالت هنگ گوشی نیز بسیار کارآمد باشد. زمانی که گوشی خاموش و روشن می شود برنامه هایی که در پس زمینه باز بوده اند بسته می شوند و گوشی از نو راه اندازی می شود به همین دلیل دیگر مشکلی نخواهد داشت و می تواند مثل قبل کار کند. تا زمانی که مجدداً چندین کار را همزمان انجام ندهید یا برنامه های زیادی را باز نگذارید مشکی به وجود نخواهد آمد.

اگر گوشی آیفون شما به گونه ای هنگ کرده است که اسلایدر خاموش/ روشن آن نمایش داده نمی شود باید از روش forced reboot استفاده کنید. این کار باعث می شود تمام برنامه های باز شده در پس زمینه به علاوه اطلاعات ذخیره نشده آن ها پاک شوند. برای این منظور باید دکمه پاور گوشی آیفون خود را همزمان با دکمه هوم به مدت 10 ثانیه نگه دارید و بعد از این که گوشی ری استارت شد آن ها را رها کنید.

رفع هنگ کردن گوشی

  1. اجازه ندهید گوشی داغ شود

داغ شدن گوشی می تواند به علت استفاده از گوشی در حین شارژ و یا اجرای برنامه ها و بازی های سنگین برای مدت زمان طولانی باشد. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که داغ کردن گوشی موجب کندتر شدن عملکرد آن شده است در نتیجه به محض این که احساس کردید در اثر استفاده از یک برنامه گوشی شما در حال داغ شدن است آن را ببندید و سعی کنید در هنگام شارژ شدن گوشی از آن استفاده نکنید زیرا این کار به باتری نیز آسیب وارد می کند.

  1. از نرم افزارهای سنگین استفاده نکنید

اگر حافظه RAM گوشی شما کم است و پردازنده توانایی پردازش و تحلیل برنامه های سنگین را ندارد از برنامه هایی با حجم و گرافیک بالا که به شدت پردازنده را درگیر می کنند استفاده نکنید. تا حد امکان فقط نرم افزارهای کاربردی و مهم را روی گوشی خود نصب کنید و از نصب برنامه های سنگین که ممکن است گوشی شما را دچار مشکل کنند و استفاده چندانی هم ندارند خودداری کنید.

  1. سیستم عامل گوشی خود را به روز رسانی کنید

به روز رسانی سیستم عامل اندروید یا iOS یکی از راه حل های مؤثر برای برطرف کردن مشکل هنگ کردن گوشی است. گاهی اوقات یک سیستم عامل قدیمی می تواند روی عملکرد درست گوشی اثر بگذارد و موجب هنگ کردن گوشی شود، به خصوص در زمان هایی که از نرم افزاری سازگار با آخرین نسخه سیستم عامل استفاده می کنید. معمولاً شرکت ها برای از بین بردن باگ ها و ضعف های سیستم عامل قبلی خود سیستم عامل جدید را منتشر می کنند در نتیجه زمانی که سیستم عامل را به روز رسانی می کنید هم با انواع برنامه ها سازگاری بهتری پیدا می کند و هم مشکلات قبلی آن از بین رفته اند. این مسئله موجب می شود احتمال هنگ کردن گوشی شما کمتر شود.

  1. انجام ریست فکتوری

با توجه به این که هنگام استفاده از روش ریست فکتوری یا بازگشت به کارخانه تمامی اطلاعات موجود در موبایل پاک می شود می توانید به عنوان آخرین راه حل از این روش استفاده کنید. با ریست فکتوری تمامی اطلاعات موجود در حافظه داخلی و حتی حافظه پنهان گوش پاک می شود و این امر موجب عملکرد بهتر پردازنده و بالا رفتن سرعت عمل گوشی می شود. استفاده از ریست فکتوری برای متوقف کردن هنگ های پی در پی تمام گوشی های اندرویدی و آیفون ها مؤثر است. برای انجام این کار ابتدا تمامی اطلاعات مهم داخل گوشی از قبیل پیامک ها، شماره تلفن ها، عکس ها و فیلم ها و غیره را بکاپ گیری کنید و به یک دستگاه دیگر انتقال دهید. سپس با استفاده از دستورالعمل های موجود در اینترنت گوشی خود را رسیت فکتوری کنید.


قطعات داخلی موبایل در اثر آب خوردگی و یا ضربه خوردن دچار آسیب جدی می شوند. بنابراین ما در مرکز تعمیرات موبایل بخش هایی را به تعویض ال سی دی گوشی (در صورت خراب شدن یا شکستن ال سی دی گوشی) ، تعمیرات هارد گوشی ، تعمیر سوکت شارژ و سوکت سیمکارت ، تعویض گلس گوشی ، تعمیر بلندگوی موبایل و به طور کلی تعمیر گوشی آب خورده اختصاص داده ایم.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی دارید بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم.
👋 سلام، چطور میتونم کمکتون کنم ؟