ثبت درخواست تعمیرات ثبت درخواست تعمیرات تماس : 02166487400

گوریلا گلس چیست؟ کدام گوشی ها گوریلا گلس دارند؟

در این مقاله از مرکز تعمیرات موبایل قصد داریم تا شما را به طور کامل با گوریلا گلس آشنا کنیم. شاید تا به حال نام گلس گوریلا را شنیده باشید. این glass از آلومینیوم، سیلیکون و اکسیژن ساخته می شود. این گلس ها به گونه ای طراحی و تولید شده است که گوشی‌های هوشمند را در برابر آسیب و خط و خش مقاوم می کند.

گلس گوریلا با وجود مقاومت فراوانی که دارد بسیار سبک و نازک می باشد. از گلس گوریلا تنها در موبایل‌های هوشمند استفاده نمی‌شود. از این glass ها در ساخت عینک های مقاوم، دستگاه چشم پزشکی، اتومبیل و … نیز استفاده می شود. این glassها توسط شرکت corning ساخته می شوند. برای تعویض گلس گوشی می توانید روی لینک آن کلیک کرده و سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت کنید.

تاریخچه گوریلا گلس

شاید جالب باشد که بدانید گوریلا گلس به صورت کاملاً تصادفی کشف شد. یک روز در سال ۱۹۵۲، شیمی دان، دان استوکی نمونه ای از شیشه های حساس به نور را در داخل کوره قرار داد و دما را روی ۶۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمود. در حین اجرای این عمل، یک کنترل کننده معیوب اجازه داد تا دما به ۹۰۰ درجه سانتیگراد نیز برسد.

چیزی که استوکی انتظار آن را داشت که یک حباب شیشه ای ذوب شده و یک کوره خراب بود. اما او به طرز عجیبی دید که سیلیکات لیتیوم تبدیل به یک صفحه سفید و تمیز شده است. زمانی که او سعی کرد این صفحه را خارج کند،  به صورت تصادفی یک انبر به زمین افتاد و در کمال تعجب متوجه شد که شیشه نشکست. بنابراین گلس گوریلا در سال ۱۹۵۲ اختراع شد.

آموزشگاه تعمیرات موبایل در تهران

در گذشته از پوشش پلاستیکی نمایشگر در تولید انواع گوشی ها استفاده می شد. پس از مدتی استیو جابز تصمیم گرفت که از گلس گوریلا در ساخت موبایل های اپل استفاده کند.

گلس گوریلا توسط شرکت کورنینگ ساخته می شود. این شرکت از محصول خود در سایر لوازم استفاده میکرد. در واقع وضعیت این شرکت در آن زمان چندان خوب نبود. اما پس از گذشت مدتی با پیشنهاد استیو جابز و همچنین موفقیت بزرگی که آیفون به دست آورد، این شرکت توانست خود را سرپا نگه دارد و به سود قابل توجهی رسید.

در سال ۲۰۰۸ در اولین گوشی‌های آیفون ساخت شرکت اپل از گلس گوریلا استفاده شد. این امر باعث شد تا افراد زیادی متوجه مزایای این glass شوند. پس از آن برخی برندهای دیگر مانند نوکیا و سامسونگ نیز از این glass در ساخت موبایل های خود استفاده کردند.

تاریخچه گوریلا گلس

از این glass برای مدت طولانی در ساخت گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شد. شرکت کورنینگ با توجه به سود و همچنین علاقه شرکت های سازنده گوشی، نسخه پیشرفته تری از این glass را در سال ۲۰۱۲ تولید و به بازار عرضه کرد. در واقع این شرکت حدود ۲۰ درصد، گلس گوریلا را نازکتر تولید کرد. اما همچنان این glass از مقاومت سابق خود برخوردار بود.

در سال ۲۰۱۳ نیز شرکت کورنینگ گوریلا گلس 2 را وارد بازار کرد. از جمله پیشرفت هایی که این glass داشت کاهش بازتاب نور و همچنین لکه های اثر انگشت روی glass بود.

پس از آن در سال ۲۰۱۴ گوریلا گلس 4 وارد بازار شد . این glass ها در مقایسه با گلس گوریلا ۱، ۲ و ۳ از مقاومت بیشتری برخوردار میباشد.

در جولای ۲۰۱۸ گوریلا گلس 6 وارد بازار شد. مقاومت این glass ها به حدی است که حتی هنگام سقوط از ارتفاع ۲ متری نیز هیچ گونه آسیبی به این glass وارد نخواهد شد.

پیشنهاد می کنیم انجام تعمیر گوشی سامسونگ گلکسی و سایر مدلهای سامسونگ و همچنین خدمات تعمیر گوشی شیائومی خود را به مرکز تعمیرات موبایل بسپارید. این مرکز به کمک مهندسان و تعمیرکاران حرفه ای و با سابقه خود توانایی آن را دارد که تعمیر گوشی آیفون با وجود ظرافت هایی که دارد و همچنین تعمیر گوشی هواوی و دیگر مدل ها را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد.

ویژگی های انواع گوریلا گلس

تا به حال متوجه یکی از فواید گلس گوریلا یعنی مقاومت بالای آن در برابر خط و خش شده اید. اما این تنها یکی از فواید گلس گوریلا میباشد. همانطور که پیشتر نیز کردیم گلس گوریلا در نهایت نازکی و ظرافت ساخته شده است. این ویژگی گوریلا گلس باعث می‌شود تا هیچگونه مشکل و مزاحمتی برای آنتن و انتقال امواج رادیویی ایجاد نشود. همچنین glass ها با وجود نازکی قابل توجهی که دارند، از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند.

در ادامه بحث به مزایای گوریلا گلس های عرضه شده به صورت جداگانه می پردازیم.

گوریلا گلس 1

گوریلا گلاس 1 در سال‌های بین ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ تولید شد. از این گلس در ساخت موبایل های اپل استفاده شد و سال ۲۰۰۷ اپل اولین دستگاه خود را با استفاده از گوریلا گلس وارد بازار کرد. این گوریلا گلس ها حدود یک و نیم میلی متر ضخامت داشتند و دارای پوشش اولئوفوبیک بودند. بنابراین این گلس ها جای لکه و اثر انگشت را به حداقل می رساند.

گوریلا گلس 2

مقاومت گوریلا گلس 2 تفاوتی با گوریلا گلس یک ندارد. تنها تفاوت آنها در ضخامت آن می‌باشد که حدود ۲۰ درصد کمتر شده است. این گوریلا گلس میتواند تا وزن حدود ۵۰ کیلوگرم را تحمل کند.

گوریلا گلس 3

در گوریلا گلس 3 بیشتر به مقاومت توجه شده بود. بنابراین این glass ها از مقاومت بیشتری نسبت به نسخه های قبلی آن برخوردار بودند.

گوریلا گلس 4

در سال ۲۰۱۴ شرکت کورنینگ به این قضیه که حدود ۷۰ درصد آسیب های صفحه نمایش تلفن به دلیل سقوط است توجه کرد. بنابراین این شرکت تمام تلاش خود را برای بهبود مقاومت گوریلا گلس انجام داد. گوریلا گلاس 4 در این سال ساخته شد و هدف آن‌ها مقاوم بودن glass در برابر ریزش بود. بنابراین گوریلا گلاس ۴ ساخته شد که طبق مطالعات آزمایشگاهی، گوریلا گلاس 4 تا ۲ برابر قوی تر از نسخه قبلی خود بود.

گوریلا گلس 5

گوریلا گلس 5 در سال ۲۰۱۶ وارد بازار شد. مقاومت این نسخه حدود ۴ برابر نسخه قبلی آن بود. شگفت انگیز است، مگر نه؟!

گوریلا گلس 5

گوریلا گلس 6

شرکت کورنینگ ادعا می‌کرد که گوریلا گلس 6 به اندازه‌ای قوی است که می‌تواند در برابر ۱۵ سقوط متوالی بر روی سطوح سخت و از ارتفاع یک متری مقاومت کند. این نسخه تا  دو برابر قوی تر از گوریلا گلس 5 میباشد.

گوریلا گلس ویکتوس

به نظر می‌رسد شرکت کورنینگ دیگر از اعداد برای معرفی آخرین نسخه گوریلا گلاس استفاده نمی‌کند. این گوریلا گلس می‌تواند در صورت سقوط از ارتفاع ۲ متری نیز در برابر هرگونه آسیبی مقاومت کند.

آیا گوریلا گلس واقعاً نمی شکند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که تست ها و آزمایشاتی روی گوریلا گلس انجام شده است. به منظور این کار گوریلا گلاس را حدود صد بار از ارتفاع ۱.۶ متری امتحان کردند. نتیجه آزمایش این شد که تا ۸۰ بار سقوط، این glass ها آسیب نمی بینند. بنابراین گوریلا گلس می‌تواند تا حد معینی فشار را تحمل کند، و اگر فشار از حد معین آن فراتر برود، گوریلا گلس شکسته خواهد شد.

آیا گوریلا گلس نمی شکند

در ساخت کدام گوشی‌ها از گوریلا گلس استفاده شده است؟

  • گوریلا گلس 1:
  • از این گوریلا گلس در اولین گوشی آیفون استفاده شده است.
  • گوریلا گلس 2:
  • از این گوریلا گلس در Samsung Galaxy S3, Galaxy Note 2 استفاده شده است.
  • گوریلا گلس 3:
  • از این گلس در موبایل های  LG G6, Nokia 2, Motorola Moto G5 plus, Samsung Galaxy S4, Redmi Mi Max 2 استفاده شده است.
  • گوریلا گلس 4:
  • از سری گوریلا گلس ۴ در موبایل‌های Samsung Galaxy A9 Pro, Samsung Galaxy C9 Pro, LG G5, Redmi Mi Note 3 و Redmi Mi A1 استفاده شده است.
  • گوریلا گلس 5:
  • از این سری گوریلا گلس در موبایل های  Samsung Galaxy S9 and S9 Plus, Samsung Galaxy note 8, LG V30 و Oppo F5 استفاده شده است.

معایب و نقاط ضعف گوریلا گلس

اگر گلس های معمولی دچار ضرب‌دیدگی شوند معمولاً چند تکه خواهند شد و یا ممکن است بخشی از آن ها فرو بریزد. اما گوریلا گلس متفاوت می باشد. این glass می‌تواند فشار و ضربه زیادی را تحمل کند. اما در شرایطی که فشار بیش از حد باشد گوریلا گلس آسیب را در سطح گسترده تری منتشر خواهد کرد. بنابراین تمامی صفحه خرد خواهد شد.

یکی دیگر از معایب گوریلا گلس که بسیاری از کاربران نیز به آن اشاره کرده‌اند، مقاومت ضعیف لبه های آن می باشد که این امر می‌تواند آسیب را به سایر بخش ها نیز منتقل کند. بنابراین توجه داشته باشید که از لبه های گوریلا گلس بیشترین محافظت را نمایید.

از دیگر خدمات مرکز تعمیرات موبایل تعویض باتری گوشی ،تعویض ال سی دی گوشی (شامل تعمیر تاچ گوشی) ، تعمیرات هارد گوشی ، تعمیر و تعویض باتری موبایل و تعمیر گوشی آب خورده و … هستند. مرکز تعمیرات موبایل با هزینه بسیار مناسب و با کیفیت عالی اقدام به تعویض ال سی دی گوشی موبایل سامسونگ، اپل، هواوی، شیائومی و دیگر گوشی های موجود در بازار می کند.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی دارید بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم.
👋 سلام، چطور میتونم کمکتون کنم ؟