ثبت درخواست تعمیرات ثبت درخواست تعمیرات تماس : 02166487400

انواع باتری موبایل کدام اند و چه تفاوتی در کارکرد دارند؟

انواع باتری موبایل

باتری‌ های تلفن همراه که به اندازه کافی شارژ خود را نگه نمی‌ دارند می‌ توانند آزاردهنده باشند، به‌ویژه از آنجا که ما اکنون برای عملکردهای بسیاری به تلفن‌ های هوشمند وابسته هستیم. در این مقاله از مرکز تعمیرات موبایل ، اطلاعات زیادی در مورد انواع باتری گوشی موبایل را ارائه خواهیم کرد.

برای بسیاری از افراد، گوشی‌ های هوشمند جایگزین نقشه‌ های خودرو و دوربین‌ ها شده‌اند. آن‌ ها همچنین برای بررسی مکان‌ هایی مانند مطب پزشک، رویدادها، فیلم‌ ها و موارد دیگر ضروری هستند. داشتن یک شارژر یا پاور بانک برای جلوگیری از خاموش شدن گوشی ضروری است؛ به خصوص اگر در میانه روز هستید و ساعت‌ ها تا زمانی که بتوانید به طور کامل گوشی خود را شارژ کنید باقی مانده است.

شما می‌ توانید با کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عملکرد باتری‌ های تلفن همراه و ظرفیت آن‌ ها، از برخی از این موارد جلوگیری کنید. همچنین مهم است که بدانید چگونه از باتری تلفن همراه خود به بهترین شکل مراقبت کنید تا بهترین استفاده را از آن ببرید.

تعمیرات موبایل

انواع باتری گوشی موبایل

برای درک نیازهای باتری خود، مهم است که ابتدا بدانید از چه نوع باتری استفاده می‌ کنید. ما در ادامه انواع باتری گوشی موبایل را برای شما مقایسه می‌ کنیم. به طور کلی، چهار نوع مختلف باتری وجود دارد که در تلفن‌ های همراه استفاده می‌ شوند:

  • نیکل کادمیوم (NiCd)

 این نوع باتری اغلب فقط در تلفن‌ های همراه قدیمی استفاده می‌ شد. کمترین قدرت را دارد.

  • نیکل هیدرید فلز (NiMH) 

نیکل هیدرید فلز (NiMH) یکی دیگر از انواع باتری گوشی موبایل است. این باتری‌ ها از باتری‌ های نیکل کادمیوم قوی‌ تر هستند. آن‌ ها معمولاً فقط در تلفن‌ های همراه قدیمی استفاده می‌ شدند.

  • لیتیوم یونی (Li-ion)

 باتری‌ های لیتیوم یونی رایج‌ تر هستند. آن‌ها به طور مداوم در تلفن‌ های امروزی استفاده می‌ شوند و حتی از باتری نیکل هیدرید فلز قدرتمندتر هستند.

  • لیتیوم پلیمر (LiPo)

 مانند ارتقاء نیکل هیدرید فلز نسبت به نیکل کادمیوم، لیتیوم پلیمری در مقایسه با لیتیوم یونی شکل ارتقایافته باتری لیتیومی است. این باتری دارای بیشترین قدرت در بین انواع باتری‌ های ذکر شده در اینجا می‌ باشد.

آموزشگاه فنی حرفه ای تعمیرات موبایل

چگونه بفهمیم چه نوع باتری داریم؟

از آنجایی که باتری‌ های نیکل کادمیوم و نیکل هیدرید فلز قدیمی هستند، به احتمال زیاد در تلفن همراه شما وجود ندارند. گوشی شما دارای باتری لیتیوم پلیمری یا لیتیوم یونی است، مگر اینکه از یک مدل بسیار قدیمی استفاده کنید.

برای اینکه بفهمید گوشی شما از باتری لیتیوم پلیمری استفاده می‌کند یا لیتیوم یونی، اغلب می‌ توانید به سادگی به برچسب روی باتری نگاه کنید. اگر برچسب را پیدا نکردید یا حذف شده است، می‌ توانید اطلاعات باتری را در دفترچه راهنمای گوشی پیدا کنید. بعد از اینکه فهمیدید چه نوع باتری دارید، بهتر می‌توانید بدانید که چه تأثیری بر دستگاه شما خواهد داشت.

انواع باتری موبایل و تبلت

از برترین و مهم ترین خدمات مرکز تعمیرات موبایل می توان به تعمیر گوشی شیائومی و تعمیر گوشی هواوی و تعویض ال سی دی گوشی اشاره کرد. مرکز تعمیرات موبایل به کمک تیم حرفه ای تعمیرکاران خود و همچنین بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا قادر است انواع گوشی های موبایل در برندهای گوناگون را با بالاترین کیفیت تعمیر نماید.

مشخصات و ویژگی های باتری نیکل کادمیوم (NiCd یا NiCad)

باتری نیکل کادمیوم (NiCd یا NiCad) یکی دیگر از انواع باتری گوشی موبایل است. یک باتری قابل شارژ است که برای رایانه‌ های قابل حمل، مته‌ ها، دوربین‌ های فیلمبرداری و دیگر دستگاه‌ های کوچکی که با باتری کار می‌ کنند و نیاز به تخلیه یکنواخت برق دارند، استفاده می‌ شود. نیکل کادمیوم از الکترودهای ساخته شده از هیدروکسید اکسید نیکل، کادمیوم فلزی و یک الکترولیت قلیایی هیدروکسید پتاسیم استفاده می‌ کند. باتری نیکل کادمیوم توسط والدمار یونگر اختراع شد و در سال ۱۸۹۹ به ثبت رسید.

باتری نیکل کادمیوم چگونه کار می‌ کند؟

دو یا چند سلول باتری نیکل کادمیوم با هم ترکیب می‌ شوند و یک بسته باتری را تشکیل می‌ دهند. از آنجایی که اندازه آن‌ ها اغلب مانند سلول‌ های اولیه است (باتری‌ های غیر قابل شارژ)، باتری‌ های نیکل کادمیوم ممکن است ولتاژ پایانه و ظرفیت آمپر ساعت کمتری داشته باشند.

با این حال، نیکل کادمیوم بر خلاف سلول‌ های اولیه، ولتاژ پایانه تقریباً ثابتی را در طول تخلیه ایجاد می‌ کند که منجر به بارهای کم تقریبا غیرقابل تشخیص می‌ شود. در طول تخلیه، باتری‌ های نیکل کادمیوم انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌ کنند. در طول شارژ مجدد، نیکل کادمیوم انرژی الکتریکی را دوباره به انرژی شیمیایی تبدیل می‌ کند.

انواع باتری های موبایل : باتری نیکل کادمیوم

مزایای باتری نیکل کادمیوم

  • تخلیه عمیق را برای مدت طولانی تحمل می‌ کند
  • چرخه شارژ/دشارژ بیشتر نسبت به سایر باتری‌ های قابل شارژ که به عمر باتری بیشتر منجر می‌ شود.
  • چگالی انرژی بالا تر، سبک‌ تر و فشرده‌ تر از باتری‌ های سرب اسیدی. نیکل کادمیوم زمانی ارجعیت دارد که اندازه و وزن عوامل کلیدی باشند، مانند هواپیماها.
  • میزان تخلیه کمتر نسبت به باتری‌ های نیکل هیدرید فلز (۲۰ درصد در ماه در مقابل ۳۰ درصد در ماه)

باتری‌ های نیکل کادمیوم بسیار سمی هستند. علاوه بر این، نیکل و کادمیوم فلزات گران قیمتی به شمار می‌ روند.

برخلاف باتری‌ های اسید سرب، باتری‌ های نیکل کادمیوم بیش از حد گرم می‌ شوند، به حالت فرار حرارتی می‌ روند و اگر با دینام شارژ شوند، خود را تخریب می‌ کنند؛ حتی در سیستم‌ های قطع جریان بیش از حد. با این حال، بسته‌ های باتری نیکل کادمیوم معمولاً به یک قطع شارژر حرارتی داخلی مجهز هستند که در صورت گرم شدن باتری و یا رسیدن به حداکثر ولتاژ، سیگنال دریافت می‌ شود.

چه چیزی باعث شد باتری نیکل کادمیوم کنار گذاشته شود؟

دو دلیل اصلی برای کنار گذاشته شدن باتری‌ های نیکل کادمیوم وجود دارد:

  • نگرانی در مورد خطرات زیست محیطی
  • پیشرفت در تکنولوژی

۱– نگرانی در مورد خطرات زیست محیطی

نیکل کادمیوم همانطور که از نامش پیداست حاوی نیکل و فلزات کادمیوم است که الکترودها از آن ساخته شده‌ اند. این الکترودهای فلزی در ترکیب با یک الکترولیت ژل مانند، ولتاژ را در پایانه‌ های باتری تولید می‌ کنند.

  • نیکل یک فلز رایج است که به وفور در پوسته زمین یافت می‌ شود.
  • کادمیوم، فلزی با فراوانی کمتر، به ویژه برای زندگی ارگانیک سمی است، بنابراین هر باتری حاوی آن باید به اندازه کافی مهر و موم شود تا کادمیوم داخل آن آشکار نشود.

وقتی این باتری‌ ها در پایان عمر مفیدشان به داخل سطل زباله می‌ روند، اغلب به جای اینکه همان طور که باید بازیافت شوند، سر از محل‌ های دفن زباله درمی‌ آورند. به دلیل این نگرانی زیست محیطی است که سایر مواد شیمیایی، به راحتی نیکل کادمیوم را جایگزین کردند.

نیکل هیدرید فلز دارای ویژگی‌ های عملکردی «مشابه» (در عین حال پایین‌تر) بود، اما فلز سمی نداشت و ظرفیت ذخیره‌ سازی آن بیشتر بود، بنابراین پس از معرفی به سرعت به باتری منتخب تبدیل شد. بعداً، باتری لیتیوم-یونی به انتخاب محبوب تبدیل شد، و تا به امروز هم همینطور است. همچنین این باتری هیچ خطر زیست محیطی خاصی ندارد.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که یکی دیگر از مواد شیمیایی سمی باتری، معروف به باتری جیوه‌ای (Mercury Battery)، که قبلا در دوربین‌ های با کارایی بالا استفاده می‌ شد، دیگر فروخته نمی‌ شود. به نظر می‌ رسد که تمام باتری‌ های غیر دوستدار محیط زیست بهترین عملکرد را دارند، اما شما دیگر نمی‌ توانید آن‌ها را پیدا کنید؛ به جز سرب-اسید. آن‌ ها نیز سمی هستند و حمل شان خطرناک است، اما هیچ چیز دیگری در خودرو به خوبی کار نمی‌ کند، بنابراین به دلیل تقاضای صنعت از انقراض نجات پیدا کردند.

انواع باتری گوشی موبایل

۲– پیشرفت در فناوری

دومین دلیلی که نیکل کادمیوم از بین رفت، از خود فناوری نشأت می‌ گیرد. با لوازم الکترونیکی مصرفی جدید، تقاضاهای جدیدی برای باتری‌ ها ایجاد شد که مهم‌ ترین آن‌ ها طول عمر است. تلفن‌ های هوشمند به مردم اجازه می‌ دهند ساعت‌ ها در یک زمان صحبت کنند، در حالی که دارای یک LCD روشن، تمام رنگی و برنامه‌های کامپیوتری هستند که نیاز به پردازنده‌ های سریع‌ تر و تشنه منابع بیشتری دارند. برای اینکه این دستگاه‌ ها با یک بار شارژ در یک روز یا بیشتر کار کنند، به یک باتری کوچک، سبک و بادوام نیاز بود.

باتری‌ های لیتیوم یونی آن فضا را به گونه‌ ای پر کردند که نیکل کادمیوم نمی‌ توانست، بنابراین تبدیل به انرژی قابل حمل برای قرن بیست و یکم شدند. از آنجایی که دستگاه‌ ها (بدون اینکه فشار زیادی بر باتری وارد شود) نیاز به دوام طولانی مدت داشتند، لیتیوم راه حل عالی به نظر می‌ رسید.

معرفی باتری نیکل هیدرید فلز (NiMH) و ویژگی های آن

باتری نیکل هیدرید فلز یکی دیگر از انواع باتری گوشی موبایل است. نوعی باتری قابل شارژ است که معمولاً در بسیاری از رایانه‌ های لپ تاپ و همچنین در تلفن‌ های همراه، دوربین‌ های فیلمبرداری و سایر دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌ شود.

الکترود منفی باتری نیکل هیدرید فلز از یک آلیاژ جذب‌ کننده هیدروژن و گاهی اوقات بسیاری از ترکیبات مختلف بین فلزی ساخته شده است. الکترود مثبت از هیدروکسید نیکل اکسید ساخته می‌ شود، مانند باتری‌ های نیکل کادمیوم اپل.

باتری‌ های نیکل هیدرید فلز برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ عرضه شدند، این باتری‌ ها دو تا سه برابر ظرفیت شارژ بیشتر و تا ۴۰ درصد طول عمر بیشتری نسبت به باتری‌های نیکل کادمیوم استاندارد دارند.

باتری نیکل هیدرید فلز چگونه کار می‌کند؟

باتری‌ های نیکل هیدرید فلز برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ عرضه شدند، آن‌ها دو تا سه برابر ظرفیت شارژ بیشتر و تا ۴۰ درصد طول عمر بیشتری نسبت به باتری‌ های نیکل کادمیوم استاندارد دارند. به جای کادمیوم، الکترود منفی از یک آلیاژ جذب کننده هیدروژن ساخته شده است و ممکن است از ترکیبات مختلف بین فلزی استفاده شود. الکترود مثبت از هیدروکسید نیکل اکسید مانند باتری‌های نیکل ساخته شده است.

باتری‌ های نیکل هیدرید فلز گران نیستند و مانند سلول‌ های قلیایی اولیه غیر قابل شارژ عمل می‌ کنند. در دوربین‌ های دیجیتال و سایر دستگاه‌ های الکترونیکی با تخلیه بالا، باتری‌ های نیکل هیدرید فلز در واقع از سلول‌ های اولیه قلیایی و همچنین بسیاری از باتری‌ های دیگر بهتر عمل می‌ کنند.

انواع دیگر باتری گوشی موبایل: لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری

باتری‌ های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری دو نوع باتری اصلی در بازار امروزی هستند. باتری‌ های لیتیوم یونی محبوب‌ ترین نوع باتری در میان تولیدکنندگان تلفن همراه و باتری‌ های لیتیوم پلیمری پیشرفته‌ ترین باتری‌ های تلفن همراه در دسترس مصرف‌ کنندگان می‌ باشند.

باتری لیتیوم یونی (Li-Ion) چیست؟

باتری لیتیوم یونی یکی از انواع باتری گوشی موبایل امروزی می‌ باشد. این باتری اولین مورد استفاده در گوشی‌ های هوشمند بوده است. باتری‌ های لیتیوم یونی از نظر شیمیایی از یک الکترود مثبت، یک الکترود منفی و یک الکترولیت تشکیل شده‌ اند. الکترود مثبت یک ترکیب لیتیومی است، مانند اکسید لیتیوم منگنز، لیتیوم فسفات آهن یا اکسید لیتیوم کبالت. الکترود منفی معمولا گرافیت است. الکترولیت یک کربنات مانند دی اتیل کربنات یا اتیلن کربنات است.

لیست انواع باتری موبایل : باتری لیتیوم یونی (Li-Ion)

یک حلال آلی بین دو الکترود که در آن الکترولیت ذخیره می‌ شود وجود دارد. برای سر هم نگه داشتن باتری، یک قاب فلزی آن را محکم نگه می‌ دارد. به عنوان یک اقدام احتیاطی ایمنی، این باتری‌ ها همچنین دارای یک مدار حفاظتی هستند که سطح باتری و ولتاژ را تنظیم می‌ کند و آن‌ ها را در محدوده ایمن نگه می‌ دارد.

باتری‌ های لیتیوم یونی چگالی انرژی بالایی دارند. علاوه بر این، این باتری‌ ها ماندگاری طولانی داشته و کاربر می‌ تواند به راحتی آن‌ ها را جایگزین کند.

اگرچه این باتری‌ ها مزایای زیادی دارند، اما دارای معایبی نیز هستند. آن‌ ها گوشی را به دلیل وزن زیادشان سنگین می‌ کنند. هنگامی که از باتری‌ های لیتیوم یونی استفاده می‌ شود، مدار محافظ تلفن می‌ تواند هزینه باتری را افزایش دهد. در مقایسه با باتری‌ های لیتیوم پلیمری، باتری‌ های لیتیوم یونی سطح تخلیه بالایی دارند. شکل مستطیلی آن‌ ها می‌ تواند برای گوشی‌ هایی با طراحی منحصر به فرد مشکل‌ ساز باشد.

باتری لیتیوم پلیمری (LiPo) چیست؟

باتری‌ های لیتیوم پلیمری بعد از باتری‌ های لیتیوم یونی به بازار آمدند. آن‌ ها از نظر اجزاء بسیار شبیه به هم هستند. با این حال، در مواد بین محل حرکت الکترودها و یون‌ ها تفاوت وجود دارد (که به آن «جدا کننده» می‌ گویند). در باتری لیتیوم پلیمری، جداکننده از یک پلیمر ریز متخلخل ساخته شده که با یک ژل الکترولیتی پوشانده شده است.

جداکننده به عنوان یک کاتالیزور برای فرآیند شیمیایی عمل می‌ کند. مانند باتری‌ های لیتیوم یونی، این باتری‌ ها دارای مدار حفاظتی برای حفظ ولتاژ در محدوده ایمن هستند. با این حال، برخلاف آن‌ ها، باتری‌ های لیتیوم پلیمری نیازی به پوشش فلزی ندارند.

محبوبیت این باتری‌ ها به دلایل مختلفی در حال افزایش است. یک دلیل اینکه سطح تخلیه آن‌ ها بسیار پایین می‌ باشد. دوم، وزن آن‌ ها به طور قابل توجهی کمتر از باتری‌ های لیتیوم یونی است. این باتری‌ ها همچنین می‌ توانند در اشکال مختلفی تولید شوند.

انواع مختلف باتری موبایل : باتری لیتیوم پلیمری (LiPo)

باتری‌ های لیتیوم پلیمری علیرغم مزایایی که دارند، دارای نکات منفی نیز هستند. باتری‌ های لیتیوم پلیمری چگالی انرژی کمتری دارند و می‌ توانند گران‌ تر باشند. در مقایسه با ماندگاری باتری‌ های لیتیوم یونی، عمر مفید آن‌ ها به طور قابل توجهی کوتاه‌ تر است. در نهایت، تعویض باتری موبایل نوع لیتیوم پلیمری گوشی هوشمند توسط کاربران قابل انجام نیست.

معیارهایی که باید در انتخاب باتری گوشی مد نظر قرار داد کدام اند؟

اکنون که انواع باتری گوشی موبایل را بررسی کردیم، بیایید به معیارهایی بپردازیم که هنگام انتخاب باتری گوشی هوشمند باید در نظر داشته باشیم:‌

۱–  ظرفیت باتری

ظرفیت باتری معیاری است که نشان می‌ دهد باتری برای چه مدت می‌ تواند برق بدهد. ظرفیت گوشی‌ ها بر حسب میلی آمپر ساعت (MAh) اندازه‌گیری می‌ شود. ظرفیت بیشتر باتری، زمان کار طولانی‌ تری را بدون نیاز به شارژ مجدد فراهم می‌ کند. می‌ توانید بدون ترس از خاموش شدن تلفن، از آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که ظرفیت باتری باید بر اساس ویژگی‌ های گوشی و شدت استفاده از آن انتخاب شود.

اگر تلفن ساده‌ای دارید، زیاد تماس نمی‌ گیرید و از رسانه فعال استفاده نمی‌ کنید می‌ توانید باتری با ظرفیت استاندارد بخرید. اما اگر گوشی هوشمند جالبی دارید و از آن “به طور کامل” استفاده می‌ کنید، بهتر است به اصطلاح باتری با ظرفیت بالا یا “طول عمر طولانی” خریداری کنید. در شرایط استفاده متوسط، سطح شارژ باتری‌ های گوشی جدید باید برای حدود ۳-۴ روز کافی باشد. بهترین باتری گوشی هوشمند می‌ تواند تا ۷ روز کار کند.

۲– ولتاژ باتری

ولتاژ باتری یک شاخص مهم برای ابزارهای مختلف خانگی است، زیرا بر توان الکتریکی تأثیر می‌ گذارد. برای گوشی‌ ها ولتاژ باتری اساسا یک استاندارد است.

۳– سازنده باتری

اکثر باتری‌ ها ساخت چین هستند، اما کیفیت آن‌ ها می‌ تواند کاملاً متفاوت باشد. بهترین راه برای خرید یک باتری جدید خوب این است که آن را از شرکت سازنده فروشگاه گوشی خود یا در فروشگاه ویژه باتری موبایل خریداری کنید. همچنین ضمانت قطعی را فراموش نکنید.

ماندگارترین گوشی با بهترین عمر باتری در جهان

چندین تلفن هوشمند موجود در بازار هستند که در مقایسه با تلفن‌ های قدیمی و سایر تلفن‌ های محبوب موجود در بازار، عمر باتری بالاتری دارند. وقتی صحبت از عمر باتری به میان می‌آید، به میلی آمپر ساعت (mAh) گوشی نگاه کنید. هر چه میلی آمپر ساعت بیشتر باشد، عمر باتری و ظرفیت آن بیشتر می‌شود:

  • Moto G Power

 این تلفن‌ های همراه دارای ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هستند. در یک آزمایش، تلفن Moto G Power بیش از ۱۶ ساعت فعالیت تلفنی داشت. اگر می‌ خواهید گوشی بادوام با عمر باتری طولانی‌ تری داشته باشید، Moto G Power یک گزینه عالی است.

انواع باتری های موبایل : باتری گوشی Moto G Power

  • Huawei Honor X10 Max

 این گوشی با صفحه نمایش بزرگ دارای ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت به همراه نرم‌ افزار کم‌ مصرف است.

  •  Huawei Mate XS

 این “فبلت” که یکی دیگر از مدل‌های هواوی است، دارای ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت برای استفاده طولانی مدت می‌ باشد. این گوشی هوشمند در اندازه تبلت در فوریه ۲۰۲۰ عرضه شد و دارای صفحه نمایش غول پیکر ۸ اینچی است.

  •  Samsung Galaxy S21 Ultra

نوع باتری Samsung Galaxy یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. این گوشی برای ۱۶ (یا بیشتر) ساعت مرور وب، بهینه شده است.

  • آیفون ۱۳ پرو مکس

 آیفون ۱۳ پرو مکس بیشترین عمر باتری را در بین تمام آیفون‌ ها دارد. در آزمایش استفاده مداوم اخیر، باتری این مدل تقریباً ۱۰ ساعت دوام آورد. این تفاوت بزرگی بین این مدل با آیفون ۱۱ است که کمی بیش از چهار ساعت و آیفون SE که ۳ ساعت و ۳۸ دقیقه استفاده مداوم، دوام آورد. ” به شما پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره رایگان در مورد تعمیر گوشی آیفون با مشاوران ما در مرکز تعمیرات موبایل همراه باشید. “

  •  Motorola One Fusion

عملکرد باتری One Fusion (+ 5000mAh) به این گوشی هوشمند اجازه می‌ دهد تا با یک بار شارژ بیش از ۱۵ ساعت فعالیت طولانی‌ مدت انجام دهد.

گوشی‌ هایی با باتری قابل جابجایی یا تعویض

اگر دوست دارید چندین باتری در دسترس داشته باشید تا مطمئن شوید همیشه شارژ دارید، یکی از تلفن‌ های قدیمی زیر ممکن است برای شما مناسب باشد:

  • LG V20

 با باتری قابل جابجایی همراه با جک هدفون و ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی عرضه می‌ شود. همچنین دارای یک دوربین دوگانه ۱۶ مگاپیکسلی در پشت است که دارای لنز زاویه باز ۱۲۰ درجه می‌ باشد. ال‌جی چندین مدل با باتری‌ های قابل جابجایی تولید می‌ کند، از جمله LG V10 و LG G5.

  • Moto E6

 دارای ۱۶ گیگابایت فضا است. همچنین دارای ابزار دوربین، طراحی سبک وزن و یک پوشش ضد آب می‌ باشد.

  •  Samsung Galaxy S5

آخرین گوشی هوشمند سامسونگ که با باتری قابل جابجایی تولید شده است. اگرچه کمی قدیمی‌تر است، اما با حالت دوربین HDR ، CPU چهار هسته‌ای، مقاومت در برابر گرد و غبار و آب عرضه می‌ شود. ” لازم به ذکر است که شما می توانید تعمیر گوشی سامسونگ خود را به تعمیرکاران حرفه ای مرکز تعمیرات موبایل بسپارید و گوشی سامسونگ تعمیر شده خود را در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید. “

گوشی‌ هایی با باتری قابل جابجایی یا تعویض

چگونه با یک بار شارژ از گوشی مدت بیشتری استفاده کنیم؟

اگر به این فکر می‌کنید که چگونه می‌ توانید عمر تلفن خود را در طول روز افزایش دهید، چندین گزینه برای بهینه‌ سازی قدرت تلفن وجود دارد. این پیشنهادات هم توسط کاربران آیفون و هم اندروید قابل اجرا هستند:

۱– صفحه نمایش خود را کم‌نور کنید

یکی از ساده‌ ترین راه‌ها برای شارژ نگه داشتن گوشی در طول روز، کم‌نور کردن صفحه نمایش است. صرف نظر از نوع تلفنی که استفاده می‌ کنید، صفحه نمایش بیش از حد روشن، باتری را خالی می‌ کند و دمای کارکرد گوشی را افزایش می‌ دهد.

۲– خدمات موقعیت مکانی را خاموش کنید

تخلیه عمده تلفن شما احتمالاً از خدمات موقعیت مکانی تلفن یا عملکرد GPS آن ناشی می‌ شود. این ویژگی‌ ها مکمل برنامه‌ های مسیریاب مانند Google Maps هستند. با این حال، بسیاری از برنامه‌ های دیگر نیز از عملکرد GPS استفاده می‌ کنند، حتی اگر متوجه آن نباشید. اگر تلفن شما نیازی به دانستن موقعیت مکانی‌ تان ندارد، خدمات موقعیت مکانی را خاموش کنید.

۳– استفاده از عملکرد ویبره را کاهش دهید

در حالی که بسیاری از کاربران احتمالاً از اولین باری که گوشی خود را از جعبه بیرون آورده‌ اند، ویبره آن را روشن کرده‌ اند، عاقلانه است که گاهی اوقات تلفن را روی حالت زنگ قرار دهید. اگرچه ممکن است واضح نباشد، آهنگ زنگ نسبت به ویبره باتری کمتری مصرف می‌ کند.

۴– Push Notifications را خاموش کنید

در حالی که اعلان‌ها و Push Notifications گاهی اوقات می‌ توانند مفید باشند، اما اغلب اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می‌ دهند که احتمالاً به آن‌ها نیازی ندارید. آیا می‌ دانستید که آن‌ ها همچنین می‌ توانند در طول روز به عمر باتری شما آسیب بزنند؟ هر زمان که تلفن با دریافت یک اعلان روشن می‌ شود، باتری آن کاهش می‌ یابد. برخی از اعلان‌ ها نیز با لرزش یا آهنگ زنگ همراه هستند که بر عمر باتری تأثیر می‌ گذارد.

۵– اکثر (یا همه) داده‌ های پس‌زمینه را غیرفعال کنید

داده‌ های پس‌زمینه می‌ توانند منبع مخفی تخلیه باتری دستگاه شما باشند. برنامه‌ ها به‌طور مداوم اجرا می‌ شوند، حتی اگر آن‌ ها را روشن نکنید، که پهنای باند تلفن شما را اشغال می‌ کنند. داده‌ های پس زمینه به ویژه رسانه‌ های اجتماعی و برنامه‌ های ایمیل، بر باتری گوشی تأثیر منفی می‌ گذارند. در تنظیمات، می‌ توانید تمام داده‌های پس‌زمینه را خاموش کنید.

سخن پایانی

این روزها تلفن‌ های همراه و تبلت‌ها با انواع مختلفی از باتری‌ ها عرضه می‌ شوند و این کیفیت آن‌ ها است که تعیین می‌ کند چقدر انرژی می‌ توانند ذخیره کنند و از این رو مدت زمان کارکرد دستگاه با یک بار شارژ چقدر است. در این مقاله به انواع باتری گوشی موبایل همراه پرداختیم تا شما بتوانید با در نظر گرفتن همه نکات لازم، این ابزار حیاتی را خریداری کنید.


ممنون که تا پایان مقاله همراه مرکز تعمیرات موبایل بودید. شما کاربران گرامی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات مرکز تعمیرات موبایل از جمله تعویض گلس گوشی (تعویض گوریلا گلس و شیشه محافظ گوشی) و تعمیرات هارد گوشی (تعمیر و تعویض هارد گوشی تلفن همراه) و همچنین تعمیر گوشی آب خورده بر روی لینک آن ها کلیک کنید. به علاوه می توانید درخواست تعمیرات خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید.

مطالب مرتبط: دلیل تورم و باد کردن باتری گوشی چیست

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی دارید بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم.
👋 سلام، چطور میتونم کمکتون کنم ؟